Skip to main content

Strategi- og forretningsudvikling


Ret banalt handler det om, hvor vi står nu, og hvor vi gerne vil være i fremtiden?


Der er mange veje mod målet, men det er essentielt ikke at miste kernen og det unikke i virksomheden undervejs

Det behøver dog hverken være dyrt, komplekst eller en langstrakt akademisk øvelse at få formuleret en virksomheds strategi. På få arbejdsdage kan du nå langt med de rette værktøjer og en styret proces.

”Vejen til succes er brolagt med tilvalg og fravalg. Hvad skal man forsætte med, hvad skal fravælges, og hvad skal nytænkes? Vi søger ihærdigt efter det, der i dag gør virksomheden unik – og det der kan gøre den unik i fremtiden”

CNSLT har værktøjerne og erfaringen til at kunne hjælpe i alle faserne – lige fra den indledende formulering af strategi, til implementering og resultatopfølgning.

Sammen trykprøver vi virksomhedens vision og får lagt en konkret, jordnær plan for, hvordan virksomheden skal nå visionen.

”En god strategi forholder sig også til følelser, intuition og ønsker. Man kan analysere sig frem til meget, men hvis personerne i virksomheden ikke er med, så slutter rejsen hurtigt”

Strategi skal være håndgribeligt og anvendeligt i den daglige drift. Vi arbejder derfor ikke kun med analyse af virksomhedens tal og økonomi – men i høj grad også med en analyse af kulturen og de bløde værdier. Det er helt centralt for implementeringen, at strategien er forankret internt.

Kort sagt, vi arbejder målrettet for at gøre din virksomhed mere robust, unik og fleksibel til at møde fremtidens krav.

Kontakt os 

Få en uforpligtende dialog og sparring med en af vores rådgivere inden for strategi- og forretningsudvikling

Respekt og faglighed 

Vi er vores kunders fortrolige rådgiver. Derfor er respekten, for det vores kunder skaber, gennemsyret i alt hvad vi gør. 

Det unikke er ofte ikke selve produktet, men den måde virksomhedens håndterer det på


CNSLT er et konsulenthus, der hjælper ejerledere, ledere og virksomheder med at udleve deres potentiale og deres ambitioner. Vi stræber efter at skabe sammenhæng mellem tal, fakta og mennesker.