Skip to main content

Optimering, indtjening og finansiering


Vi udfordrer og udvikler din virksomheds evne til at tjene penge


Vi kan godt lide at skrue på knapper. Vel at mærke, de knapper der hjælper virksomheder med at forbedre det gode – og finde de ”ømme punkter”

CNSLT udfordrer og udvikler din virksomheds evne til at tjene penge og optimerer finansieringsstrukturen. 

Sammen ser vi, hvordan vi kan forbedre virksomhedens indtjening og pengestrømme. Fx gennem driftens marginer, arbejdskapitalens sammensætning samt valg af forskellige typer af anlægsfinansiering.

”Det er vores påstand, at der er altid nogle knapper der kan skrues på. Og vi oplever ofte, at sunde virksomheder ikke arbejder nok med forbedring af deres indtjening.”

Vi kender bankens sprog og værdien af at kunne præsentere en klar, overskuelig og korrekt økonomiske rapportering – på ganske kort tid. 


”Vi oplever mange virksomhedsejere, der er frustreret over bankens ønsker og krav, når de skal se lyset i virksomheden. Vi ved hvad banken lægger vægt på,
og hjælper med at få guldkornene frem i lyset. Banken er faktisk en særdeles værdifuld samarbejdspartner”

Det kan virke som en kompleks proces at optimere finansieringen og fremskaffe den nødvendige likviditet. Men vi ved præcist, hvad det kræver at opnå et godt samarbejde med banker og kreditinstitutter.

Klarhed over nuet & fremtiden. Enklere kan det næppe siges.

Kontakt os 

Få en uforpligtende dialog og sparring med en af vores rådgivere inden for optimering, indtjening og finansiering

Respekt og faglighed 

Vi er vores kunders fortrolige rådgiver. Derfor er respekten, for det vores kunder skaber, gennemsyret i alt hvad vi gør. 

Den skjulte indtjening står ofte lige foran dig


CNSLT er et konsulenthus, der hjælper ejerledere, ledere og virksomheder med at udleve deres potentiale og deres ambitioner. Vi stræber efter at skabe sammenhæng mellem tal, fakta og mennesker.