Udvikling af virksomhedsejere, ledere, bestyrelser og teams


Vi udvikler ledere og deres organisation


CNSLT tilbyder sparring, personlig rådgivning og hjælper med at udvikle organisationen

Vores samarbejde tager udgangspunkt i dig og din virksomhed. Du har sikkert en drøm og et mål, du kunne tænke dig at nå. Få hjælp til at finde de rigtige løsninger og nye strategier på dine udfordringer og muligheder, så du kan opnå din drøm og dit mål.

”Det er lederne og medarbejderne der skaber virksomheden. Vi kan alle støde på udfordringer der skaber ubalance, hvor det kan være svært at se løsningen selv. Men det er altid muligt at gøre noget. Vi bliver stadig lige begejstret, når vi ser ledere gå fra bekymring til en proaktiv vækstplan.”

Læs vores case om lederudvikling:

Ledelse på dagsordenen som en selvstændig disciplin hos Næstved Fjernvarme

Læs casen her

Bliv sikker på, at dine medarbejdere følger dig som leder. Kom op på ’ølkassen’. Brænd igennem. For dig er strategier og forretningsmodeller sikkert indlysende. Men de skal være meningsfulde for hver enkelt ansat for at have effekt – og for at skabe vækst i forretningen.


“Vi tilbyder en række forløb og redskaber, der hjælper virksomhedsejere, ledere og medarbejdere til få det bedste ud af sine talenter. Få den rigtige balance mellem privatliv og arbejdsliv. Både når det går godt og hvis krisen kradser.”

Få assistance til at lede forandringsprocesser, projekter eller kriser. CNSLT tilbyder et team af specialister med dyb erfaring inden for ledelse – og ikke mindst med erfaring som virksomhedsejere.

Kontakt os 

Få en uforpligtende dialog og sparring med en af vores rådgivere inden for udvikling af ledere og organisationer

Respekt og faglighed 

Vi er vores kunders fortrolige rådgiver. Derfor er respekten, for det vores kunder skaber, gennemsyret i alt hvad vi gør. 

Der er ikke noget mere personligt end bundlinje


CNSLT er et konsulenthus, der hjælper ejerledere, ledere og virksomheder med at udleve deres potentiale og deres ambitioner. Vi stræber efter at skabe sammenhæng mellem tal, fakta og mennesker.

© 2021 – CNSLT


Axeltorv 5, 3. sal, 4700 Næstved
CVR: 32079873 - KONTAKT OS