Salg af virksomhed – fremskaf investor kapital


Vores mål er at gøre gode virksomheder bedre …eller ligefrem fantastiske


Vi finder og fremhæver de faktorer, der tiltrækker de bedst egnede købere og investorer

Vi modner virksomheder. Vi sikrer, at de er i topform og kan dokumentere unikke forretningsmodeller, realistiske budgetter, robust ledelsesstruktur, stabilt cash-flow og risikostyrede aftaler.

”Vi er kommandobroen, der deltager i forhandlinger og sikrer et løbende overblik på tværs af alle interessenter – interne og eksterne”

En virksomhedshandel er ofte meget kompleks. Køber skal på den ene side sikre sin investering. Og sælger skal på den anden side maksimere sit salg. Håndteringen af dialogen med flere købere giver mange forskellige resultater i forhold til salgspris, sælgergarantier og sælgers fremtidige rolle.


”En veldokumenteret og styret overdragelse er essentiel for alle parter”

Et salg kræver ordentlig forberedelse og en meget tæt styring. I et tæt samarbejde med virksomhedsejer, revisor, advokat samt penge- og kreditinstitut, fungerer CNSLT tovholder og rådgiver i hele salgsprocessen.

”Er du mentalt klar til sælge? Umiddelbart et enkelt spørgsmål, når beslutningen om salg er taget. Vi oplever dog ofte, at den mentale del fylder meget mere hos virksomhedsejeren end forventet. Salg af en virksomhed er i høj grad en mental proces”

Nye tider og et meget foranderligt marked kan hurtigt ændre sunde virksomheders grundlag. Vi oplever i stigende grad et pres på virksomhedernes egenkapital – og et øget behov for investorkapital. 

Vores praktiske erfaring – både som ledere, ejere og rådgivere – gør os i stand til at styre den vanskelige proces. Vi står parate med redskaberne ved generationsskifte, salg og fremskaffelse af investorkapital.

Kontakt os 

Få en uforpligtende dialog og sparring med en af vores rådgivere inden for salg af virksomheder og investorkapital

Respekt og faglighed 

Vi er vores kunders fortrolige rådgiver. Derfor er respekten, for det vores kunder skaber, gennemsyret i alt hvad vi gør. 

Tal og fakta snakker!
Fordi de er skabt af mennesker


CNSLT er et konsulenthus, der hjælper ejerledere, ledere og virksomheder med at udleve deres potentiale og deres ambitioner. Vi stræber efter at skabe sammenhæng mellem tal, fakta og mennesker.

© 2021 – CNSLT


Axeltorv 5, 3. sal, 4700 Næstved
CVR: 32079873 - KONTAKT OS