Skip to main content

Rapportering til ledelse og bank m.v.


For at præsterer godt, skal du have styr på virksomhedens sundhedstilstand


Vi tilfører viden og redskaber, der giver dig en løbende temperaturmåling af virksomheden

Og ikke mindst, tilfører vi den nødvendige struktur og grundlag for finansiering og udvikling. En realtids-rapportering og stærk økonomistyring er det fundament, hvorpå en virksomhed skal bygge sine vækst- og udviklingsplaner.

Det stiller høje krav til de administrative funktioner. Og det er helt almindeligt, at disse kompetencer ikke er fulgt med virksomhedens øvrige udvikling.

”Succes, udvikling og ekspansion er fantastisk, men kan hurtig forvandles til hovedpine og mistet overblik”

Kan du fx præcist se, hvilke kunder du tjener mest på? Hvilke projekter eller produkter, der bidrager mest til bundlinjen? Og hvor meget, virksomheden skal omsætte for hver dag, for at få dækket de faste omkostninger?


”Vi oplever alt for at ofte, at virksomheder ikke opdager et truende underskud i tide”

Mange virksomhedsledere oplever et behov for at blive klædt bedre på, så de kan få fuldt overblik til at optimere indtjeningen og likviditeten – i takt med virksomhedens udvikling.

Risikostyring er lige så vigtig som produkter, kvalitet og økonomistyring. Det er et spørgsmål om at forholde sig til offentligheden, kunder, stakeholders og investorer – og fastholde stor troværdighed.

”God rapportering og budgettering, gør livet lettere for virksomheden og giver bedre mulighed for at træffe rette valg – i tide”

CNSLT har erfaring med at skabe den rette rapporteringsstruktur og udvikle rutiner i økonomiafdelingen, sådan at ejer, ledelse og andre eksterne parter i rette tid modtager korrekt information om virksomhedens økonomiske tilstand.

Kort sagt. Overblik over økonomien og nøjagtig viden om virksomhedens tilstand.

Kontakt os 

Få en uforpligtende dialog og sparring med en af vores rådgivere inden for rapportering til ledelse og bank m.v.

Respekt og faglighed 

Vi er vores kunders fortrolige rådgiver. Derfor er respekten, for det vores kunder skaber, gennemsyret i alt hvad vi gør. 

Tal og fakta snakker!
Fordi de er skabt af mennesker


CNSLT er et konsulenthus, der hjælper ejerledere, ledere og virksomheder med at udleve deres potentiale og deres ambitioner. Vi stræber efter at skabe sammenhæng mellem tal, fakta og mennesker.