Bestyrelse og rekruttering til bestyrelser


En professionel bestyrelse styrker din virksomhed


Den styrker ledelsen, skaber vækst, åbner for nye muligheder – og styrker kreditværdigheden

”Jeg vil selv lede min virksomhed,” siger de fleste. Og det ændrer en bestyrelse ikke ved. Tværtimod. En god bestyrelse giver dig professionel sparring. Den ser muligheder og udfordringer fra nye vinkler. Du får hjælp til at finde løsninger, du ikke selv ville drømme om. Løsninger, der rammer bundlinjen.

”Vi oplever at der tit er forbundet en form for ensomhed med rollen som leder og ejerleder. Vi tager medansvar og giver professionel sparring, der sikrer en nemmere vej til beslutningerne”

Samtidig sikrer bestyrelsen, at beslutningerne bliver ført ud i livet, og at det bliver testet, om de har den ønskede effekt.

Bestyrelsen har ifølge lovgivningen det overordnede ansvar for virksomheden og for, at loven overholdes, men du bestemmer til enhver tid, hvem der skal være i din bestyrelse.

”Ledere og ejerledere har drøn hamrende travlt, vi hjælper med til alle holder snuden i sporet. Rollen som djævlens advokat er vigtig at have i maskinrummet på enhver virksomhed”

I nogle tilfælde kan det være en god ide først at prøve med et advisory board – der er mere uformelt – for at se, hvilken værdi samarbejdet giver.

I CNSLT er vi alle erfarne bestyrelsesmedlemmer i små- og mellemstore virksomheder. Vi hjælper gerne din virksomhed på vej til en bestyrelse med de rette profiler og kompetencer. Mød vores brede netværk af kompetente folk.

Professionel sparring og løsninger, der rammer bundlinjen.

Kontakt os 

Få en uforpligtende dialog og sparring med en af vores rådgivere inden for bestyrelse og rekruterring til bestyrelser.

Respekt og faglighed 

Vi er vores kunders fortrolige rådgiver. Derfor er respekten, for det vores kunder skaber, gennemsyret i alt hvad vi gør. 

God sparring i maskinrummet, kan ikke kun ses på bundlinjen


CNSLT er et konsulenthus, der hjælper ejerledere, ledere og virksomheder med at udleve deres potentiale og deres ambitioner. Vi stræber efter at skabe sammenhæng mellem tal, fakta og mennesker.

© 2021 – CNSLT


Axeltorv 5, 3. sal, 4700 Næstved
CVR: 32079873 - KONTAKT OS